joi, 1 martie 2012

ReiKi, grad IIIa (3)

Tipuri de Cristale
Sunt multe tipuri de cristale de cuarţ care pot fi găsite în magazine, dar aici vom discuta numai despre acelea care sunt potrivite pentru tipul nostru de lucru. Între anii 1970-1980 se considera că pot fi  identificate 32 tipuri diferite de cristale. Principiile de clasificare a acestora sunt următoarele:.

Cristale cu dublă terminaţie
Aşa cum şi numele sugerează, aceste cristale au câte un vârf la fiecare capăt. Ele au capacitatea de a împinge şi trage energie prin fiecare capăt. Prin aşezarea unui cristal cu dublă terminaţie între două chakre, va ajuta la transportarea energiei în sus şi în jos prin coloana de chakre a corpului fizic.

Cristale care înregistrează şi păstrează informaţia
Aceste cristale au o piramidă ieşită  în afară  pe una dintre feţe sau, câteodată, pe mai multe feţe ale cristalului au câte o piramidă. Acest semn îţi arată despre cristal că este o arhivă de informaţii. Verifică cu grijă  toate feţele cristalelor care îţi intră în posesie. Câteodată vei avea nevoie să focalizezi o sursă de energie pe fiecare faţă, pentru a  vedea cu  claritate forma triunghiulară de pe faţa cristalului. Nu este numai cuarţul cel care poate înregistra şi ţine informaţii. Eu, personal, am fluorite, emeralde şi rubine din Mina lui Merlin din India, care sunt arhive de informaţii.  Aceste  cristale pot să păstreze informaţii  înregistrate pe ele  în urmă cu mii de ani, câteodată chiar din timpul civilizaţiei Lemuriene şi a civilizaţiei Atlantidei. Ele sunt exact ca şi biblioteci unde este stocată informaţia. Meditând cu ele veţi putea să le accesaţi informaţia. Puteţi, de asemenea, să le activaţi prin râcâirea cu unghia degetului mare pe feţele triunghiulare ale piramidei. Puteţi, de asemenea, în acelaşi mod, să activaţii  cristale tubulare, deasupra liniilor adâncite  de pe lungimea lor.

Cristale elestiale
Aceste cristale sunt fascinante. Ele sunt uşor de recunoscut prin multitudinea de terminaţii prezente pe toate feţele lor, spre deosebire de alte cristale, cristalele elestiale sau format în apă, fapt care le dă acest aspect unic. Aceste cristale sunt excelente pentru a vă ajuta în timpul vindecării proceselor emoţionale (echilibrează emoţional). Poate fi folosit pentru a stabiliza gânduri care vin repetat. Ele sunt, de asemenea, în legătură cu luminea îngerilor, putând  fi folosite pentru a contacta îngerii, care, de cele mai multe ori vă vor ajuta să depăşiţi perioada de dezechilibru emoţional. Cristalele elestiale sunt foarte puternice, aşa că nici nu vă gândiţi să le folosiţi dacă nu vreţi să vă schimbaţi cu adevărat. Ele vă vor aduce cu siguranţă la cunoştinţă ce aspecte ale vieţii voastre au nevoie de ajustare. Ele pot fi folosite, de asemenea, pentru extinderea uimitoare a conştiinţei.

Cristale cu capacităţi  de a canaliza
Acestea sunt mai uşor de recunoscut  având o faţă mai lată, iar celelalte cinci  feţe mult mai mici  în comparaţie cu prima. Această faţă lată are şapte laturi. Aceste cristale sunt foarte bune pentru a vă accelera dezvoltarea capacităţilor canalizatoare şi vă vor ajuta să stabiliţi o legătură clară cu prezenţa divină din voi, care este o sursă minunată de înţelepciune. Ele pot fi folosite pentru a accesa energia ghizilor care vă ajută în vindecare, a marilor maeştri spirituali. Staţi jos şi cu ochii închişi ţinând cristalul de canalizare cu amândouă mâinile, râcâiţi cu unghia degetului mare, în sus şi în jos pe faţeta cu cele 7 laturi, cea mai mare faţetă a cristalului, în timp ce vă conectaţi cu energia voastră la energia entităţilor maestrului, ghidului de la care doriţi să canalizaţi informaţia. Apoi staţi şi aşteptaţi să vedeţi ce impresii vă apar în minte. În zilele de astăzi este necesar să învăţaţi să folosiţi cristalele  de canalizare pentru că, aşa cum s-a mai spus mai înainte, puteţi să învăţaţi să canalizaţi informaţii de la Prezenţa Divină din voi, cu mare uşurinţă, folosind aceste cristale. Făcând aceasta, veţi simţi cum viaţa vi se va îmbunătăţi.
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
Cristale tubulare
Sunt foarte rare şi foarte plate  în configuraţie. Ele sunt folosite pentru a activa alte cristale. Ele sunt activate prin râcâirea cu unghia degetului mare deasupra adânciturilor de pe trupul lor. Ele, de cele mai multe ori, păstrează o cantitate remarcabilă de informaţie  în ele.

Cristale autovindecătoare
Aceste cristale sunt foarte importante, facilitând vindecarea. Dacă vă programaţi cristalele cu programul original al creaţiei şi în concordanţă cu Voinţa Divină, aşa cum am arătat anterior, atunci multe cristale, în special cristalele de cuarţ  vor începe să-şi reamintească  de perfecţiunea iniţială a creaţiei, din care şi ele au făcut parte (perfecţiunea iniţială a creaţiei-interconexiune între toate sistemele informaţionale cosmice).

Cristalele fereastră
Aceste cristale au feţe mici, şlefuite asemenea diamantului, care sunt extraterminaţii la feţele iniţiale. Puteţi să folosiţi aceste ferestre pentru a fuziona cristalul cu propria voastră conştiinţă. Odată ce cristalul a fuzionat cu mintea voastră, veţi putea experimenta natura cristalină a cristalului, lumina  pe care o generează cristalul şi puteţi cerceta programul pe care îl conţine. Ele pot fi, de asemenea, ca trambuline pentru a vă lansa în tărâmul unor dimensiuni superioare.

Cristalele laser
Au trupuri lungi, cu terminaţii echilibrate. Dacă vă uitaţi la vârful terminaţiei, veţi constata că vârful este exact pe centrul cristalului. Aceste cristale sunt folosite pentru a transmite raze foarte concentrate de energie în zona care trebuie vindecată. Puteţi folosi aceste cristale pentru „a ţese găurile” din aura umană. Mulţi oameni au găuri în aură datorată unor interferenţe electrice şi a ingestiei unor substanţe dăunătoare (chiar medicamente prescrise de medic). Ca rezultat al acestor găuri, energia persoanei se scurge aşa cum apa se scurge prin găurile unei căldări sparte. Aceste găuri pot fi folosite ca porţi de acces pentru energia formăgând sau de alte entităţi aparţinând unor dimensiuni inferioare, ca să intre şi să se ataşeze energetic de aura persoanei respective. Aceste energii sau entităţi de energie joasă îşi vor transmite propriile lor energii de frică şi dezechilibru emoţional în sistemul energetic al gazdei. Cristalele laser sunt ideale pentru unirea cristalelor din interiorul unei Mandale (unirea punctelor maxime ale Stelei lui David  se poate face mental sau cu un cristal laser formând mandala).

Cristale de apă
Se aşază un pahar mare sau un borcan mare cu apă în interiorul unei mandale cu cristale activate. Nu este necesară purificarea apei, mandala făcând singură acest lucru voi şi de asemenea va îmbunătăţi simţitor gustul apei. Apa este gata de băut atunci când formează mici bule de aer pe suprafaţa interioră a conteinerului. Această apă se bea în fiecare zi, completând mereu cu apă proaspătă conteinerul apei. Ingerând apa, se ingeră coduri de lumină  de înaltă vibraţie  conţinute de apă, ele vor activa toate structurile cristaline ale trupului cu lumină.

Încărcarea cristalelor
Se construieşte o Mandală Hexagonală din cristale activate, orientate cu vârful spre interior, se activează şi apoi se aşază cristalele care urmează a  fi  încărcate în interiorul mandalei. Se lăsă în interiorul Mandalei 12 ore, după care vor fi încărcate cu o considerabilă cantitate de energie care se poate folosi în munca de vindecare cu cristale.

Cum se îngrijesc cristalele
De preferat este utilizarea cristalelor cu terminaţii bune, neciobite, cât se poate de echilibrate şi perfecte. Cu cât sunt mai concentrate caracteristicile de transmitere a energiei, cu atât cristalul este mai eficient, în special când  este vorba de cristalul laser. Întotdeauna trebuie avut grijă de cristale, să nu se ciocnească  între ele sau să nu se ciocnească de obiecte tari. Odată programate, dacă cristalele se lovesc, ele vor elibera mari cantităţi de energie din corpul lor. De asemenea, lovirea deranjează matricea internă a cristalului şi structura sa internă unde este stocat programul.
Cristalele se ţin în pânză, în săculeţe separate atunci când nu sunt folosite. Cu toate că ele sunt de structură dură (cuarţul de află pe linia 7,5 a scării de duritate a lui Mohr), ele sunt totuşi casante.
Trebuie ţinut cont: cristalele cu care se lucrează sunt unelte valoroase, aşa că îngrijiţi-le  ca atare.

Aplicaţii pentru practicanţii de Grad IIIa
Curăţarea sau purificarea caselor
Pentru curăţarea unei case, primul pas  este  cercetarea acesteia. Problema va fi abordată cu mintea deschisă.
Se cere Arhanghelului Mihail o Coloană de Lumină pentru protecţie, folosind  afirmaţia: „Arhanghel Mihail, te rog, dă-mi o coloană de lumină şi protejează-mă în timpul acestei lucrări!”.
În timpul unei astfel de munci  siguranţa este întotdeauna deplină atât timp cât nu apare sentimentul de frică. Dacă se are de-a face cu fantome (suflete care  bântuie  pe Pământ), atunci se va încerca  abordarea cu dragoste şi compasiune. Este foarte posibil să nu fie vorba decât de o acumulare  de energii negative pe parcursul mai multor ani, care trebuie eliminate (canalizate spre fluxul cu reziduuri). Se arde tămâie, salvie şi lemn de santal în fiecare cameră, apoi se desenează sau vizualizează un număr de simboluri Sei He Ki  în fiecare cameră (1, 2, 7, 9, câte  se crede că este nevoie), neuitând de colţurile camerelor. În această fază s-ar putea să se simtă ceva sau să se audă ceva sau cineva. În cazul în care este vorba de o entitate sau mai multe, vor fi întrebate cine sunt şi li se va spune că este nepotrivit ca ele să locuiască acolo. S-ar putea să nu ştie că au murit sau să nu-şi dea seama că sunt moarte. Trebuie să li se spună că nu mai au ce face  în această dimensiune şi că trebuie, de acum, să intre în Lumină.
S-ar putea ca în această fază entităţilor să li se facă frică, aşa că trebuie rugat Arhanghelul Mihail şi Maica Domnului să-i asiste şi să-i ajute să se mute în lumină.
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!

Aplicaţii cu grile de cristale
Reţelele cu cristale pot fi folosite la încărcarea unui obiect sau a unei zone cu energia forţei de viaţă. Orice obiect din aceste reţele îşi va mări energia. El va absorbi şi va reţine o mare cantitate de energie vitală. Această energie poate fi transmisă oricărei forme biologice vii.
Îmbrăcămintea şi încălţămintea. Hainele sunt cel mai aproape de piele. Hainele sintetice slăbesc câmpul de energie; ţesăturile naturale îl completează. Ambele  tipuri de ţesături se pot încărca în câmpurile reţelelor cu cristale.  Încărcarea  poate anula efectele dăunătoare ale ţesăturilor sintetice. Se pune o reţea sub şifonier sau sub sertarele cu lenjerie şi alta lângă dulapul cu încălţăminte. Efectul de energizare nu este blocat de majoritatea materialelor. Energia va trece prin lemn în dulapuri. Încărcarea hainelor este benefică în special pentru atleţi. Alergătorii şi ceilalţi atleţi ar trebui să-şi încarce încălţămintea punând-o într-o astfel de reţea. Majoritatea meridianelor corpului ies prin picioare; încărcând încălţămintea se oferă o nouă sursă de energie tuturor organelor şi celulelor aflate la celălalt capăt al acestor meridiane şi totodată se va da mai multă energie picioarelor ca să depăşească stresul mărit pe care-l suportă în timpul exerciţiului sportiv.
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
Alimentele. Orice aliment pus în reţea va fi încărcat chiar prin ambalaj. Ambalate în cutii de conserve sau sticle, în hârtie sau în cutii, în pungi sau în plastic, toate alimentele, indiferent de tipul de ambalaj, se vor încărca şi vor reţine această încărcare până la folosire. Pe 2 iulie 1985, o conservă cu mâncare pentru pisici a fost încărcată timp de o oră. Câmpul de energie a fost măsurat cu ansa radiestezică: se întindea pe o distanţă de 1 metru de la cutie. Cutia a fost ţinută la distanţă de orice obiect biologic viu care i-ar fi putut lua această energie. După o săptămână, câmpul de energie măsura tot 1 metru. După o lună, după şase luni şi după un an, verificările făcute n-au evidenţiat nici o schimbare.
Lenjeria. Cearşafurile, feţele de pernă şi prosoapele ar trebui încărcate. Se pune o reţea cu cristale în dulapul de lenjerie. Utilizarea unui prosop încărcat oferă o senzaţie extraordinară. Energia suplimentară va putea face viaţa nocturnă mai interesantă.
Plantele. Toate plantele de casă pot beneficia de pe urma sistemelor tip reţea. Dacă se pune o plantă în câmpul unei reţele se va întâmpla o minune cu plantele bolnave sau slăbite. Udate cu apă încărcată, chiar şi pe cele sănătoase, efectele nu vor trece neobservate.
Apa. Se pune o cană de apă într-o reţea activată şi se lasă acolo 24 de ore. Măsurând cu ansa radiestezică se va observa o mărire  a câmpului de energie a apei de la 30 de centimetri la 6 metri sau mai mult. Se va folosi această apă pentru băut, gătit, udarea plantelor sau pentru animalele de casă. Se recomandă o reţea cu patru sau şase laturi.
Vinul. Merită să încercaţi  o experienţă: se cumpără două sticle de vin identice. Se ţine una din sticle  în reţeaua cu cristale  timp de  două zile, iar cealaltă sticlă  în altă încăpere. După două zile se deschid ambele sticle şi se va remarca diferenţa de gust.
Zone întregi pot fi încărcate. Suprafeţele pot fi mici cât o cutie de bijuterii sau mari, ca o fermă. Iată câteva posibilităţi:
Automobilele. Automobilul se poate prinde în reţea în mai multe  moduri: tot vehiculul,  interiorul sau numai scaunul şoferului. Rezultatele se vor constata uşor: o eficienţă sporită a maşinii, o mai mică oboseală, o evoluţie corespunzătoare a stării afective. Forma maşinii va determina forma reţelei.
Paturile. Prinzând patul în reţea se va mări capacitatea de regenerare a organismului şi de încărcare a bateriilor celulare. Nu va mai trebui  să se doarmă mult. De asemenea, se schimbă şi visele. Pentru paturi, se recomandă o reţea cu şase laturi.
Fundaţiile clădirilor. O întreagă clădire sau grupuri de clădiri pot fi prinse în reţele de cristale, punând cristalele în fundaţie. Aceasta creează un câmp de energie permanent în jurul întregii structuri.
Grădinile. Întreaga zonă a grădinii poate fi prinsă în reţea sau chiar ferme întregi. Clădirile hidroponice se pretează în mod special la acest proces. În toate cazurile, plantele vor beneficia de energie. Tipurile de suprafaţă vor determina tipul de reţea care va fi folosit.
Camerele. Orice încăpere poate fi prinsă în reţea şi i se poate creşte energia. Formele de gânduri impregnate în reţea pot provoca schimbări emoţionale. Camerele de aşteptare şi camerele de tratament pot accelera procesele de vindecare  spirituală. Camerele de spital sunt cele mai bune candidate pentru acest  tip de reţea. Toate camerele de spital, toate saloanele, în special saloanele de urgenţă, sunt pline cu traumele emoţionale ale oamenilor bolnavi şi răniţi. Toate gândurile şi toate sentimentele lor sunt negative şi acest negativism pătrunde în pereţii şi în ţesăturile din cameră. Orice câmp emoţional negativ  va slăbi câmpul energiei biologice a celor care intră  în zona respectivă. Acesta este un factor de stres major pentru asistentele medicale şi medici, ca şi pentru pacienţi.
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
Mesele de tratament. Câmpurile reţelei de energie cu cristale se pot adăuga meselor de tratament pentru a amplifica efectele masajului, practicilor shiatsu, jin shin, terapiei polarităţii, chiropracticii, altor procese de manipulare a energiei şi corpului. De la un chiropractician din California: "Am observat diferenţa la clienţii mei. O rezistenţă foarte  mică la corectarea subluxaţiilor şi în general o atitudine relaxată. Tensiunea din zona cefei şi din jurul ei a fost mult mai scăzută". De la o şcoală de masaj din New Hampshire: "Toate mesele noastre de tratament sunt prinse în reţele cu cristale. Cred realmente că afacerile  noastre au crescut. Oamenii se dau în vânt după masajele noastre".
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
Tratamente la distanţă folosind grila de cristale
Reţelele de energie cu cristale  permit trimiterea energie vindecătoare persoanelor aflate la distanţă. Pentru aceasta se foloseşte  reţeaua unei piramide cu şase laturi. Aceasta se construieşte astfel: se taie o bucată de placaj cu latura de 18-30 cm şi pe circumferinţa unui cerc trasat în prealabil, se lipesc cu chit sau aracet, la distanţe egale, şase cristale mici  de 2,5 - 5 cm lungime. Direcţia în care este orientat vârful cristalelor nu prea are importanţă, dar e mai bine să fie orientate cu vârful spre centru. Va rezulta o formă geometrică hexagonală, iar un al şaptelea cristal se poate pune în centrul cercului. Apoi grila se activează prin procedeul descris mai sus.
Pentru transmiterea energiei la distanţă, se pune o fotografie, o şuviţă de păr, un fragment de unghie, o semnătură sau orice obiect pe care l-a purtat pacientul - orice lucru în care este impregnată vibraţia sa. Energia de vindecare va fi trimisă ca o rază la client prin acest obiect. Vibraţia din obiect va fi cheia ajungerii energiei la pacient. Reţeaua va transmite energia  forţei vitale 24 de ore din 24, pentru echilibrarea şi vindecarea clientului.
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
A doua metodă utilizează grila de cristale fără cel de-al şaptelea cristal montat. În locul acestuia se utilizează un pendul din acelaşi cristal. Se centrează pendulul, iniţial încărcat, deasupra “amprentei” pacientului, fixând în intenţie tratamentul ce urmează a fi aplicat. Pendulul va începe să se învârtă în sens orar, cu o viteză şi amplitudine date de necesităţile energetice ale pacientului. Metoda dă rezultate şi în cazul infecţiilor şi tumorilor, combinând cu simbolurile Motor şi Zanon[1]; în acest caz mişcarea pendulului va fi inversă, extrăgând energia din celulele tumorifice.

Remedii „floare” şi medicamente homeopatice
Simbolurile Cho Ku Rei şi Sei He Ki sunt folosite împreună în prepararea medicamentelor homeopatice şi remediilor „Floare”. Ţineţi sticla între palme şi spuneţi Sei He Ki de trei ori la început, pentru a purifica conţinutul, apoi folosiţi Cho Ku Rei de trei ori pentru a amplifica efectul vindecător al prescripţiei. Apoi sigilaţi sticla cu Hon Sha Ze Sho Nen de trei ori. Acest tratament va face prescripţia mai eficientă şi va purifica orice energie inferioară care nu provine din lumină. Medicamentele cumpărate conţin de multe ori vibraţiile diverselor persoane care le-au manipulat  în trecut. Aceste vibraţii pot influenţa persoana care ia medicamentul, într-un mod nedorit. Folosirea acestor două simboluri ajută la micşorarea reacţiilor care pot apărea ca efect al vindecării (toate metodele naturiste de vindecare creează o amplificare a simptomelor în primă instanţă, pentru că se scoate la suprafaţă răul  interior).

Mai multe despre folosirea simbolurilor
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
Acum că s-a depăşit nivelul cunoştinţelor elementare, se pot extinde cunoştinţele despre simboluri şi despre folosirea lor. În primul rând trebuie memorate simbolurile corect. Se va învăţa prin a le desena pe hârtie, precum şi în minte sau pe cerul gurii cu vârful limbii. Dacă s-au desenat simbolurile incorect  în timpul lucrului, nu e cazul întoarcerii; ghizii ReiKi le vor corecta, dar nu folosiţi aceasta ca o scuză pentru lene (simbolurile  trebuie  bine învăţate), ghizii ajută dacă şi există dorinţa şi silinţa de a le învăţa, nu şi dacă se evidenţiază lenea şi neglijenţa. Efortul este întotdeauna răsplătit în viaţa spirituală, chiar dacă nu este 100% corect. Puritatea  inimii şi a intenţiei trebuie să fie norme călăuzitoare în această muncă deloc uşoară.
Simbolul FLOAREA VIEŢII - desen pentru  studiu şi concentrare
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!

[1] Simbol din Shamballa MDH

Niciun comentariu: