miercuri, 9 mai 2012

Terapii spirituale - Cauzele bolilor

De ani buni vorbesc despre boli ca nefiind boli ci dezechilibre energetice. Prin aceste spuse vor zice unii că sunt împotriva ştiinţei, împotriva celor ce caută să găsească înţelesuri şi motive deteriorării sănătăţii. Şi, normal, chiar mai mult decât normal, mă situez împotriva industriei chimice a medicamentelor.
Da, sunt împotriva acestei industrii, cu mici excepţii, însă nu şi a căutărilor ştiinţei. E bine să ştie omul, dacă nu cunoaşte. Ştiinţa caută şi descoperă mai ales mecanisme. Medicina, ca inginerie a biofizicii vine şi caută să trateze efectele, deşi biofizica este în căutarea cauzelor. Din rezultatele celor două ştiinţe se poate extrage informaţia de care are nevoie omul actual, realist sau superrealist, pentru a căuta şi altceva, pentru a găsi sau a accepta o altfel de vindecare a sa. Abia când va accepta că este mai mult decât un corp închis, investigabil doar cu metode tehnice, va putea trece la adevărata vindecare. Atunci va înţelege că există minuni, atunci va înţelege că minunea a stat tocmai în el, suferindul, dar a stat şi în faptele sale, gândurile sale, vorbele sale, trăirile sale. Ceea ce se va găsi mai jos este rezultat al verificărilor şi experienţei. Informaţie care este în parte venită de la alţii, este însă şi originală. Pentru că oricine a avut de tratat oameni, s-a întâlnit cu spiritele lor. Iar ele ştiu mai bine decât oricine din afară care sunt realităţile. Şi ele sunt sursa cea mai bogată de informaţii.
* * * * * * *
Stomacul şi sistemul digestiv: Pe plan subtil stomacul reprezintă facultatea de a digera experienţele existenţei şi de a accepta cele învăţate. Resentimentul, aversiunea, neliniştea, frica sunt principalele cauze ale ulcerelor. Indigestiile, gazele, hiperaciditatea, reprezintă resentimente, mânie refulată. Cauza acestora este faptul că individul se interferează cu scopul vieţii sale, că refuză să înţeleagă şi să meargă înainte, ceea ce împiedică sufletul său să progreseze.
Intestinele, reprezintă facultatea de a asimila experienţele vieţii şi în cazul existenţei unor probleme intestinale, mesajul constă în condamnarea refuzului de a înţelege unele lecţii de viaţă din punct de vedere evolutiv.
Cei mai multi medici ştiu cauza aparentă a cancerului: faptul că persoana a suferit un grav şoc emoţional, câţiva ani sau câteva luni înainte şi nu şi-a exteriorizat emoţiile la acea dată. Chiar şi în cazul iradierii electromagnetice apare un astfel de şoc, mai mult sau mai puţin conştient.
Cancerul reprezintă o autodistrugere, ceea ce face vindecarea destul de dificilă. Cauza spirituală a cancerului constă în faptul că individul nu a asimilat cel puţin jumătate din lecţiile karmice ce i-au fost propuse în această viaţă, refuzând astfel evoluţia (chiar dacă această atitudine este inconştientă).
Constipaţia reprezintă proiecţia energetică a ataşamentelor, posesivităţii, refuzului de debarasare de vechile scheme devenite inutile.
Greaţa, vărsăturile sunt efectul respingerii unei idei, a unei persoane sau a unei experienţe. Pentru o femeie însărcinată, aceeaşi interpretare: nu a dorit cu adevărat să aibă copilul.
Hemoroizii, Retenţia de apă sunt semnele refuzului, a temerilor de a slabi incordarea.
Ficatul este sediul celor mai emoţiilor negative puternice (ură, mânie). Problemele de ficat vin, în general, dintr-o mânie îndreptată împotriva propriei persoane dar disimulată într-o mânie faţă de altcineva, rezultat al unui conflict între suflet şi mental. Un ficat slab, la nasterea unui copil, acesta arată că, într-o viaţă anterioară, a existat un dezacord între suflet şi mental (uneori chiar şi un dezechilibru) iar icterul are, în acest dezacord, o cauză. Daca în viaţa actuală individul suferă un prejudiciu şi nu va şti să-l îndrepte, icterul poate să se declanşeze.
Ficatul este legat de credinţă; credinţa în Univers permite emoţiilor negative să curgă, pentru a curăţa ficatul. Probleme cu vezica biliară arată îngustime de spirit, ego exacerbat.
Pancreasul are rolul de a echilibra contribuţia de glucoză în sânge. Dacă individul consumă prea mult zahăr, aceasta provoacă dezordini în organismul său şi o hipersecreţie de insulină, care duce la hipoglicemie. Dacă pancreasul este slab la naştere, vine un moment când nu mai poate furniza insulina şi de aici rezultă diabetul. Diabetul care se declară în copilărie sau în tinereţe este karmic: este datorat unei vieţi trecute în care individul nu şi-a refuzat nimic; excese senzuale, pasionale sau violente şi toate formele negative ale expresiei de sine. Datorită acestora, în viaţa actuală el se vede deasupra unei rigori extreme şi unei discipline severe, prin diabet. Diabetul: declarat la maturitate/bătrâneţe este cauzat, mai curând, de problemele relaţionale cu partenerul.
Splina este un depozit de sânge, deci de energie. Problemele splinei arată o incapacitate de exprimare a iubirii sau o obsesie; în acest de-al doilea caz este necesară o purificare prin eliminarea sentimentelor negative.
Sistemul respirator aerul ce intră în plămâni, conţinând energie, asigura funcţionarea corpului. Problemele respiratorii provin din refuzul de a exista, de a lăsa viaţa să intre în corp. De asemenea, ele pot fi rezultatul unei utilizări necorespunzătoare a energiei într-o exisenţa precedentă (violenţa de exemplu). Tuberculoza arata că, într-o viaţă anterioară, şi chiar în cea actuală, persoana respectiva a trăit sau încă trăieşte numai pentru valorile materiale.
Guturaiul se declanşează într-o perioadă de confuzie a individului sau în urma unei temeri ori culpabilităţi. Nasul care curge reprezinta lacrimi şi o purificare necesară. Nasul reprezintă intuiţia şi cunoasterea de sine, fiind legat de chakra frontală (Ajna).
Inima este legată direct de chakra inimii (Anahata) şi reprezintă contrapartea fizică a acesteia. Dacă nu sunt exprimate deschis sentimentele, individul îşi închide chakra inimii şi riscă să aibă probleme cardiace. Datorită reprimării emoţiilor şi sentimentelor, multe persoane au probleme cardiace. Slăbiciunile cardiace congenitale semnifică acelaşi lucru, dar cu rădăcini în altă existenţă. Neregularitatea ritmului cardiac (tahicardie) indică inconstanţă în manifestarea naturii sentimentale. Un atac cardiac arată că persoana nu transmite suficient energia iubirii. Ea va trebui să înveţe să-şi exprime şi să-şi manifeste iubirea în toate relaţiile sale.
Sângele reprezintă energia şi simbolizeaza circulaţia emoţiilor şi a sentimentelor în corp.
Hipertensiunea subliniază o facultate de a iubi prea limitată şi o lipsă de compasiune. Persoana trebuie să-şi exprime iubirea pentru tot ceea ce întâlneşte şi pentru tot ceea ce vede.
Hipotensiunea arată, de asemenea, o iubire limitată, dar în sensul că această persoană a fost foarte negativă şi defetistă, necrezând în iubire, ea a avut antecedente în viaţa actuală sau într-una anterioară, care au făcut-o să creadă că are mereu dreptate.
Anemia reprezintă o utilizare necorespunzătoare a oxigenului la nivelul globulelor roşii şi este consecinţa unui refuz de a-şi utiliza talentele în serviciul aproapelui său. Un anemic de înalt nivel spiritual va trebui să accepte să-şi iubească semenii, să servească omenirea şi să devină un ghid spiritual.
Artrita este boala unui spirit prea critic şi rigid; rigiditatea provine din mental.
Colesterolul corespunde inăspririi naturii sentimentale, rigidităţii, durităţii persoanelor care-şi creează o carapace crezând astfel că se protejează. Individul va trebui să devină mai suplu, mai deschis, lăsând să curgă firesc emoţiile şi energia iubirii prin fiinţa sa. Pentru toate problemele sângelui este util un regim vegetarian, echilibrant.
Sistemul limfatic este strâns legat de mental şi facultăţile intelectuale (comunicaţie), reflexie, idei, gânduri, expresia de sine. Bolile nervoase arată o utilizare defectuoasă a cunoştinţelor sau a calităţilor intelectuale sau gânduri prea negative, în această viaţă sau într-una anterioară. Ele indică o utilizare prea dogmatică, prea critică şi prea rigidă a mentalului. Este necesar să se lucreze asupra toleranţei şi deschiderii spirituale.
Sistemul de reproducere are probleme care apar datorită unei proaste utilizări a sexualităţii în această viaţă sau în cea precedentă sau legate de creativitate. Culpabilitatea sexuală aduce boli transmise pe cale sexuală. Problemele de ovare sau testicule: rejecţia feminităţii/masculinităţii (după caz). Problemele legate de organele sexuale în caz de infecţie urinară: mânie faţă de partenerul sexual.
Pentru a permite unui suflet evoluat să se încarneze, este necesară multă iubire între doi parteneri în momentul actului sexual. În actul sexual, cei doi parteneri schimbă energie între chakre implicate: bărbatul fiind emisiv, femeia primeşte energii subtile, mai mult sau mai puţin poluate, în funcţie de starea de conştiinţă a bărbatului.
Prostata devine problematică datorită culpabilităţii sexuale ori din teama de a îmbătrâni.
Pielea reprezintă un aspect structural şi unul estetic. Problema subliniază teama individului de a se exprima total, de a fi el însuşi, de a se deschide complet. Psoriazisul şi alte boli de piele reprezintă o lipsă de iubire pentru sine şi o respingere a tot ceea ce viaţa îi oferă individului. Cauza karmică constă în cruzimea faţă de animale într-o existenţă precedentă. În viaţa actuală, aceste persoane fie au teamă faţă de aceste animale, fie le adoră. Alergiile provin adesea dintr-o defectuoasa utilizare a unei energii particulare sau sunt rezultatul unei experienţe traumatizante în această viaţă ori într-o existenţă anterioară.
Zona zoster indică teama de viitor antrenând gânduri negative.
Anorexia nervoasă este rezultat al unei vieţi anterioare, când individul a manifestat lăcomie, urmată de obezitate şi de moarte precoce.
Herpesul este o altă formă de manifestare a culpabilităţii sexuale.
Picioarele reprezintă ancorarea, conexiunea cu Terra şi cu manifestarea; problemele la picioare simbolizează un refuz de a avansa, de a evolua sau teama de a stagna în viaţă.
Gambele reprezintă personalitatea, Eul inferior. Gleznele reprezintă capacitatea de a lua noi direcţii. Fiinţa încarnată este duală, dispunând de parte masculină şi parte feminină. Este deci natural ca gamba, ce reprezintă tocmai personalitatea, să aibă doua oase: tibia în faţă şi peroneul în spate. Pentru o femeie, tibia o reprezintă ca femeie şi peroneul simbolizează partea sa masculină, inconştientă. Pentru bărbat, tibia îl reprezintă ca bărbat, în timp ce peroneul indică partea sa feminină, inconştientă. Dacă un barbat îşi rupe tibia stângă, aceasta înseamnă că el are ceva de înteles în raport cu o femeie (stânga=femeia, mama, soţia etc.) şi cu masculinitatea sa, cu afirmarea de sine sau cu puterea de decizie şi de acţiune. Dacă o femeie îşi rupe peroneul stâng, aceasta înseamnă că ea are ceva de înţeles în raport cu o femeie (stânga=mama, prietena, rivala etc.) şi cu partea sa masculină, inconştientă. Ea se poate lăsa manevrată de către o prietenă sau colegă.
Coapsele reprezintă Eul superior, sufletul. Sufletul simbolizează principiul unităţii şi nu există decât un os în coapsă: femurul. Dacă individul îşi rupe femurul, aceasta înseamna că el nu şi-a ascultat fiinţa sa interioară, sufletul său. Dacă fisura are loc aproape de capul femurului, aceasta înseamna că el trebuie să devina din ce în ce mai creativ şi că personalitatea sa trebuie să se integreze din ce în ce mai mult legilor spirituale, pentru autoperfecţionare. Dacă problema este situată aproape de genunchi, înseamnă că posibilitatea sufletului de a comunica (intuiţia) este scăzută.
Genunchii simbolizează legătura între suflet şi personalitate dar şi calitatea acestei legături. O problemă la genunchi indică o îndepărtare de scopul său din această încarnare şi un refuz de a evolua. Ego-ul său doreste să întrerupă comunicarea dintre suflet şi personalitate. Cu acest simbolism, se poate înţelege actul îngenunchierii: gambele (personalitatea) se estompează pentru a pune în evidentă coapsele (sufletul). Actul indică faptul că individul se pune în serviciul sufletului său.
Şoldurile reprezintă utilizarea liberului arbitru, pentru a-şi găsi propria sa cale în planul material. O problemă în această zonă înseamnă o slabă sau lipsa utilizării propriului liber arbitru sau faptul de a nu avea un scop în viaţă.
Bazinul reprezintă aspectele creatoare şi procreatoare ale individului. O problemă a bazinului subliniază că chakra radăcină (Muladhara) nu funcţionează corect. În general, disfuncţia se datorează schemelor negative privind sexualitatea.
Spatele cu blocajele care apar: în partea de jos a spatelui indică teama de viitor şi lipsa de susţinere financiară. Durerile/blocajele în partea de mijloc indică un sentiment de culpabilitate (la stânga faţă de o femeie, la dreapta faţă de un bărbat), dificultăţi de detaşare faţă de trecut. Durerile sau blocajele în partea de sus a spatelui indică neînţelegere de către anturaj, lipsa de susţinere afectivă, impresia unor responsabilităţi prea grele pentru acel moment. O sciatică, de exemplu, indică teama de viitor şi de problemele băneşti, nesusţinere din partea anturajului.
Urechile au probleme din cauza refuzului de a intelege ceva ori pe cineva.
Orice problemă legată de gât corespunde temerii de a întreba şi de exprimare sau chiar blocajului creativităţii inspirate.
Tiroida subliniază faptul că persoana respectivă nu se poate exprima cum doreşte şi poate încerca umilinţă.
Miopia indică teama de viitor şi faptul că într-o experienţă precedentă individul nu a dorit să vadă adevărul şi nici să-i ajute pe apropiaţii săi. Adesea părinţii inspiră teama copilului, ceea ce declanşează un proces retinier provocând puţin câte puţin miopia.
Dureri de cap este externalizarea rezistenţei la curentul vieţii sau la scopul încarnării sale, la schimbare; uneori autocritica şi denigrare de sine; lipsa de iubire de sine.
Ceafa înţepenită reprezintă refuzul de a se schimba, teama de noutate.
Tabagismul este legat de o problemă de înţărcare; ar trebui cultivată detaşarea faţă de mamă. În unele cazuri poate fi legat de tată.
Alcoolismul implică probleme cu tatăl; trebuie cultivată detaşarea faţă de acesta.
Rău în mijloacele de transport este tipică celor care se tem de a pierde controlul;
Răul de mare e în legătură cu teama de moarte.
Reumatismul are ca şi cauze: resentimentul, slăbirea iubirii faţă de aproape, rigiditatea, asprimea.
Angina reprezintă teama de a exprimare sau de a cere ceva parinţilor ori partenerului.
Conjuctivita este semnul unei mâniie neexprimata, a unei frustrări.
Autismul este manifestarea unei existeţe anterioare în care individul a avut parte de un refuz al societăţii (mizantropie) ducând o viaţă marginală. Acum singura soluţie este iubirea pe care apropiaţii săi trebuie să i-o dăruiască.
Subiectul nu este încheiat. Se va completa. Aşa că... mai reveniţi pe aici!


10 comentarii:

Anonim spunea...

nu mai mintiti. zona zoster este produsa de virus herpetic netratat. medicament isoprinosine
conjnctivita- de asemenea este o boala, cu cauza biologica tratabila
sunt energii negative si pozitive
cele pozitive le cautati doar in biserica, doar acolo sunt.
restul promovati prostii si gogomanii
doar Dumnezeu este doctor de suflete si trup
iar doctori, farmacisti, biologi sunt doctori de trup

Unknown spunea...

Domnule "Anonim", faptul ca d-voastra nu credeti sau aveti alte concepte, nu inseamna ca autorul minte.
Subscriu si sunt de acord cu tot ceea ce scrie aici. Sunt terapeuta si fac mereu conexiuni intre asa-zisele boli si cauzele subtile ale acestora. Aproape in toate cazurile, vorbind cu pacientii, am descoperit cauze ascunse, care stau la baza tuturor bolilor.Va multumesc pentru acest articol minunat!!!

Anonim spunea...

NU POȚI VINDECA TRUPUL(exteriorul), DACĂ MAI ÎNTÂI NU AI VINDECAT SUFLETUL(interiorul).

vikiterra88 spunea...

MINTE INCHISA SI LIMITATA !

Anonim spunea...

domnule anonim....reiki lucreaza menta..fizic ..spiritual

Daniel-Dumitru Darie spunea...

De ce sa se raspunda unor asa-zis oameni care se numesc ei insisi anonimi. Dar si asa, doar privind recomandarea "isoprenosin" te apuca rasul. Sa admiti ca esti prost nu e usor, dar usor este sa te faci de ras. Mai multa cultura nu ar strica.

Habotnicii pot sa se inchine cat vor, daca nu inteleg niciodata de ce se inchina...

Unknown spunea...

Vreau să-i mulțumesc lui Dr.Wealthy că mi-a readus fostul iubit, ne-am despărțit mai mult de 8 luni și mi-a spus că nu va mai vrea să mă mai vadă în viața lui. Îl iubesc atât de mult, încât nu mă puteam gândi să mă întâlnesc cu vreun bărbat din nou, am fost confuz și deprimat din cauza dragostei pe care o aveam pentru el. Am făcut tot ce am putut să fac ca el să se întoarcă la mine, dar toate au intrat zadar. așa că am decis să iau legătura cu vraja, nu am crezut în turnarea vrăjii, vreau doar să încerc, poate că ar rezolva pentru mine. Am contactat Dr.Wealthy pentru ajutor, iar el mi-a spus că trebuie să arunce o vrajă de dragoste, i-am spus să o facă. după 5 zile, prietenul meu m-a sunat și a început să-mi ceară scuze că m-a părăsit și, de asemenea, mi-a spus că încă mă iubește. am fost foarte fericit și îi mulțumesc Dr.Wealthy că m-a ajutat să-mi revin fostul înapoi pe mâini. vraja lui este cea mai mare din întreaga lume, vraja de dragoste pe care a aruncat-o pe fostul meu l-a făcut să se întoarcă la mine. toate doamnele care doresc să-și întoarcă spatele, vreau să îl contactați pe Dr.Wealthy pentru întoarcerea fostului iubit și, de asemenea, fosta iubită, el poate, de asemenea, să arunce orice fel de vraja pe care doriți să o arunce pentru voi. e-mailul său de contact este wealthylovespell@gmail.com sau numărul Whatsapp +2348105150446, trebuie doar să încercați-l și va fi o soluție pentru problemele dvs.

Cursuri Reiki spunea...

Cauzele bolilor sunt mereu spirituale. Orice se vede in matarie intai se intampla in spirit.

Amenda spunea...

Îi sunt foarte recunoscătoare Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit Am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și ea mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
* Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
* Dacă vrei să-ți întorci iubitul
*Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
* Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
WhatsApp: +2348032246310

Anonim spunea...

👍