duminică, 11 martie 2012

ReiKi Karuna [2]

Simboluri Karuna ReiKi Grad I

Zonar
Semnificaţie: Infinit sau Eternitate
Acţiune: Este un simbol bine de folosit la începutul tratamentului, pregătind pacientul pentru vindecare profundă. Reduce, char elimină durerea legată de vindecarea emoţională, datorită efectului de anestezic spiritual.

Vindecarea la nivel celular
Vindecarea problemelor din vieţile trecute
Zonar ajută la vindecarea problemelor aduse din alte vieţi, anterioare, în viaţa aceasta. Lucrează interdimensional asupra experienţelor avute pe alte planete sau între vieţi. Zonar combinat cu Hon Sha Ze Sho Nen pentru a direcţiona energia spre vieţile trecute şi vindeca problema.
Tratarea efectele abuzurilor asupra copiilor
Zonar este folosit foarte bine pentru a trata traumele rezultate din comportamentul abuziv ale unui adult asupra copiilor şi alte astfel de probleme care sunt atât de traumatizante încât persoana nu le-a putut rezolva în planul conştient, chiar dacă a ajuns la maturitate şi le-a îngropat sau stocat departe de acesta, de obicei în zona celei de-a 2-a chakre. De regulă sunt probleme atât de apăsătoare şi de neacceptate de societatea noastră, inacceptabil de a fi comunicate altora, încât nu se poate vorbi cu nimeni despre ele. Zonar lucrează asupra acestor probleme cu „rădăcini” adânci, le eliberează şi le vindecă. Uneori, în procesul vindecării, trec în planul conştient şi sunt vindecate, alteori sunt eliberate direct, fără a deveni conştienţi de ele.
Accesarea enrgiei Arhanghelul Gabriel (Gavriil)
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
Zonar pare a avea un efect de anestezic spiritual, graţie căruia vom putea merge mai în profunzimi, până la centrul emoţiilor noastre, pentru a ne vindeca. Zonar pregăteşte pacientul pentru vindecarea profundă, care se face cu Halu.

Halu
 Semnificaţie: Iubire, Adevăr, Armonie şi Frumuseţe.
Acţiune: Este asemănătoare cu cea a simbolului Zonar, completând-o, la nivele mai profunde. Nu îl înlocuieşte pe Zonar, ci îl completează şi amplifică.

Vindecarea modelele din subconştient
Foloseşte Halu pentru a distruge tiparele negative din subconştient, tipare ce omul şi le creează pentru a se izola de adevăr. Ajută la îndepărtarea iluziilor şi a negării, vindecând sinele umbră. Halu ajută la depăşirea negării şi învinovăţirii altora pentru situaţii din viaţa proprie, la acceptarea limitelor şi imperfecţiunilor, la conştientizarea lor.
Vindecarea umbrei sinelui (Ego-ului)
Umbra sinelui există în subconştient este alcătuită din ideile proprii considerate inacceptabile şi pe care omul încearcă să le ascundă (negare) în subconştient, motivându-le uneori din exces de mândrie. De cele mai multe ori se văd în alţii aceste părţi şi idei (proiecţie) şi apare sentimentul de ură către aceştia tocmai pentru asta. (Aceste faţete nedorite ale omului se adună de obicei în chakra a 2-a.) Halu poate fi direcţionat să lucreze asupra lor şi să vindece umbra. Acest lucru poate fi realizat prin punerea pacientului să se concentreze asupra unei experienţe nedorite sau a unui comportament greu de tratat şi să remarce dacă simte tensiune în vreo parte a corpului sau dacă există o zonă în interiorul corpului unde se simte că s-ar afla cauza problemei. Se activează Halu şi se direcţionează spre zona indicată de pacient.
Vindecarea problemelor legate de abuzuri sexuale sau fizice
Trauma cauzată de aceste abuzuri este foarte dureroasă, generatoare de multe suferinţe. Nu este necesar să se retrăiască acele experienţe sau să se reexperimenteze trauma pentru a o vindeca.
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
 Anihilarea atacurile PSI şi psihologice.
Singurul motiv pentru care o persoană este atacară PSI este acela că însăşi ea conţine cauza atacului. Halu poate ajuta la eliberarea acea parte din om care creeaza atacul PSI, la a o vindeca şi s fi predată Puterii Superioare. Deseori, când se încearcă recăpătarea puterea, apare neîncrederea, deoarece a fost folosită greşit în trecut. Acest lucru face fie ca omul să se atace pe el însuşi sau să fie atacat de alţii care se simt ameninţaţi de puterea normală a omului. Halu ajută la tratarea propria puteri cu înţelepciune şi compasiune, şi eliberarea de acele părţi care atrag atacurile PSI şi psihologice.
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
Utilizarea ca instrument (puternic) de vindecare.
Halu este o unealtă vindecătoare foarte puternică. Poate activa o „rază laser” de energie vindecătoare, care poate fi concentrată pe o arie foarte restrânsă pentru a facilita vindecarea intensivă. Este foarte eficicient în vindecarea fizică a chisturilor şi tumorilor şi multor altor dezechilibre.
Când este folosit în operaţia psihică, are calităţile unui instrument chirurgical de a pătrunde în cele mai dense concentraţii de energie neluminoasă. Halu merge în locurile unde energia este puţină şi le umple cu o rază concentrată de lumină, care duce la disiparea acumulărilor de energie negativă.

După ce s-a lucrat cu Zonar şi Halu, pregătind pacientul pentru vindecare, urmează umplerea zonei de tratat cu iubirea pe care o aduce simbolul Harth.

Harth
Semnificaţie: Iubire, Adevăr, Frumuseţe, Armonie şi Echilibru
Acţiune: Harth vindecă inima şi toate problemele legate de inimă. Poate fi folosit pentru umplerea cu iubire a unei zone vindecate, din care au fost scoase blocaje şi energii negative.

Ajută la vindecarea relaţiilor
Harth vindecă relaţiile de orice tip. Când două persoane sunt într-o relaţie, mai există una, ca entitate: relaţia însăşi. 
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
 Cu toate acestea, există şi relaţii co-dependente care nu sunt sănătoase pentru cei implicaţi. În acest caz, dacă este momentul ca această relaţie să ia sfârşit, Harth va facilita acest lucru într-un mod optim.
 Simbolul nu poate fi folosit pentru a obliga pe cineva să intre într-o relaţie sentimentală pe care nu şi-o doreşte sau pentru a controla oamenii, ci doar pentru a-i incuraja să îşi manifeste sentimentele şi să ia decizii înţelepte pentru ei înşişi. Harth întăreşte oamenii să trăiască în spiritul iubirii necondiţionate şi să ia decizii înţelepte pentru ei înşişi.
Dezvoltarea obiceiurilor pozitive
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
Vindecarea dependenţelor
Dacă o persoană este dependentă de ceva, de regulă are probleme de sufletul. Cei care apelează la droguri, alcool sau relaţii şi comportamente distructive, sau sunt implicaţi în relaţii nesănătoase, o fac pentru că nu au în viaţa lor iubirea de care au nevoie. Harth va restaura echilibrul din inima lor pentru ca ei să poată iubi şi respecta viaţa. Când iubeşti viaţa, mai mult ca sigur nu vei deveni dependent de ceva ce îţi este dăunător. Dacă te iubeşti vei avea grijă de tine. Se combină Harth cu Hon Sha Ze Sho Nen pentru a trimite lumină către dependenţă.
Dezvoltarea acţiunilor pline de compasiune
Facilitează contactul cu Entităţile Superioare
Harth poate fi folosit pentru conectarea la energiile superioare ale sentimentului de compasiune, sau, în exprimare mistică, pentru a primi binecuvântarea entităţilor superioare cum ar fi Maica Domnului, Iisus, Kuan Yin şi Avalokiteshvara, care sunt întruchiparea compasiunii. Harth asociat cu Hon Sha Ze Sho Nen le trimite energia tip Harth. Se cere binecuvântarea pentru ca sufletul propriu să fie vindecat şi pentru a fi posibil a ajuta pe alţii mai bine. E o cale simplă, sigură de a descoperi că Iubirea este cea mai mare dintre Puteri.
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!

Rama
Semnificaţie: Bucurie Infinită
Acţiune: Rama este folosit pentru legătura cu pământul. Este excelent de utilizat pentru tăieri de legături şi la sfârşitul şedintei.

Vindecarea celor trei chakre inferioare
Rama deschide şi vindecă chakrele inferioare, ajutând persoana să fie mai prezentă, atentă, concentrată, vigilentă şi ancorată în realitate. În procesul de vindecare se întâlnesc deseori persoane care au o mare parte a energiei în afara corpului. Folosind Rama pe picioarele pacientului, se deschid chakrele picioarelor, trăgând astfel persoana înapoi în corp. Această tehnică atrage de aseme-nea energia negativă sau bocajele din orice zonă a sistemului energetic al persoanei, scoţându-le prin chakrele picioareleor, deseori eliberând de durere. Foarte eficient pentru legatura cu pământul.
Purificarea minţii
Curăţarea spaţiilor de energiile negative.
Armonizarea chakrelor superioare cu cele inferioare.
Creează determinare şi completare
Materializarea, manifestarea scopurilor concrete.
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
Încheierea unei şedinţe de tratament.
Deseori, în timpul unei şedinţe de vindecare, persoana îşi părăseşte corpul fizic pentru a facilita munca ghizilor spirituali asupra sistemului energetic. Aflată în afara corpului, persoana primeşte noi idei şi consiliere în ce priveşte situaţia în care se află, dar toate acestea nu ajung întotdeauna în planul conştient. Folosirea simbolului Rama la sfârşitul unei şedinţe aduce pacientul înapoi în corp, îi reface legătura cu pământul şi permite ca sfaturile primite în astral să ajungă în planul conştient, pentru a se putea acţiona ulterior pe baza lor. 

Un comentariu:

www.terapeutika.ro spunea...

mi-a plăcut